Drukāt

Aicinām svinēt Ģimenes dienu Carnikavas Novadpētniecības centrā

.

27. maijā plkst. 14:00 Carnikavas novada ģimenes un viesi tiek aicināti svinēt ikgadējo ģimenes dienu, kas šogad norisināsies Carnikavas Novadpētniecības centrā. Bet īsi pirms – plkst. 13:00, atklāsim bērnu mākslas darbu izstādi "Izsapņot Latviju" tautas namā "Ozolaine".

Kad pavasaris ir pašā ziedonī un daba plaši atvērusi vārtus vasarai, Carnikavas novadā tiek suminātas ģimenes, kurās 2017. gadā pasaulē ir uzplaukušas jaunās atvasītes. Mazos novadniekus ar saimi gaidīsim ciemos uz īpašu godināšanas brīdi, lai pasniegtu goda rakstu un saņemtu nelielu piemiņas velti.

Gimenes diena 2018 lapaiVecākie brāļi un māsas, kā arī ikviena ģimene, kas vēlas pavadīt šo dienu kopā, ir aicināti pievienoties radošajām norisēm un aktivitātēm, kas norisināsies mājīgajā Carnikavas Novadpētniecības centra sētā. Šogad bērniem būs iespēja kopā ar profesionālu animatoru komandu, kas radījusi filmiņu "Joka pēc alfabēts", izveidot savu animācijas filmu par Carnikavu – sveicienu Latvijai simtgadē. Ciemos atbrauks lielās koka spēles, kas aizraus lielus un mazus spēlēt gribētājus, kā arī kopīgi pabeigsim zīmēt Latvijas karogu, kas tika iesākts Baltā galdauta svētkos 4. maijā un rotaļāsimies Smilšu lampu darbnīcā.

Īsi pirms Ģimenes dienas plkst. 13:00 Carnikavas tautas namā "Ozolaine" tiks atvērta bērnu mākslas darbu izstāde "Izsapņot Latviju", kur paziņosim galveno balvu ieguvējus un uzzināsim, kurš bērns būs ieguvis iespēju kopā ar savu ģimeni doties lidojumā ar gaisa balonu. Izstāde tautas namā būs apskatāma līdz 8. jūnijam.

Vēlam iedvesmas pilnu pavasara laiku un neaizmirstamus mirkļus ģimenes lokā!