Notikumu kalendārs

Sestdiena 26 Augusts 2017
  • XVI Nēģu svētki Carnikavā

    Negus svetki 2017 lapai

    26.augustā Carnikava aicina uz tradicionālajiem Nēģu svētkiem, kas šogad noritēs ar devīzi "Svinam kopā!"
    Svētkus svinēsim divās dažādu sajūtu ostās – Svētku ostā un Miera ostā.

    SVĒTKU OSTAS rīta cēlienā lielā amatnieku gadatirgus andele, nēģu zupas vārīšana, ceptu nēģu, nēģu sushi ātrēšanas sacensības un kulinārijas šovs ar šefpavārui Lauri Aleksejevu.
    Svētku ostas muzikālajā pēcpusdienā uzstāsies TDA "Rotaļa", popgrupa "Nando", Patrisha un Miks Galvanovskis, brāļi Auzāni un Slavenais Jersikas orķestris, Laimis Rācenājs un "Neaizmirstulītes", Intars Busulis un Abonementa orķestris, zaļumballe ar MC orķestri un DJ Kozy.

    MIERA OSTĀ varēs veldzēties Gaujas krastā, kur apmeklētājus līdz jūrai vizinās vikingu un zvejnieku laivas, dažādus trikus demonstrēs Liepājas cirks "BezTemata" izrādē "Alise Brīnumzemē". Radoši izpausties varēs gan lieli, gan mazi cirka darbnīcās, dažādās radošās un izzinošās darbnīcas.
    Miera ostas muzikālo veldzi sniegs trio Beāte Zviedre, Marika Šaripo un Toms Lipskis, grupas "Summer knight band" un "Franco Franco", Elza Rozentāle ar koncertprogrammu "Bur mani" un muzikālā apvienība "Raxtu raxti".

    Svētku programmā neizpaliks tradicionālais svētku gājiens ar lielo Nēģu karali priekšgalā, laivu parāde un uguņošana virs Gaujas.

    Plašāka programma