Drukāt

Mākslas dienu ceļvedis

.

Makslas dienu CELVEDISMakslas dienu CELVEDIS otra puse
UZMANĪBU! Akcija pagarināta līdz 1. maijam plkst. 17:30! 1. maijā Improvizācijas teātra "PLIT" izrādes laikā plkst. 18:00 Carnikavas tautas namā "Ozolaine" tiks paziņots laimīgais uzvarētājs.
Akcija "Ķer mākslu Carnikavā" piedāvā iespēju līdz 1. maijam apbraukāt visu Carnikavas novadu, lai iepazītos ar 21 vietējo mākslinieku daiļradi, kas kopumā apskatei piedāvā vairāk kā 50 darbus.
Mākslas darbi ir apskatāmi 12 publiski pieejamās vietās novadā – veikalu, pašvaldības iestāžu, skolas, kafejnīcas, kiosku, restorānu un viesnīcas skatlogos. Lai piedalītos akcijā, lejuplādējiet mākslas eksponātu karti ar norādēm vai saņemat to Carnikavas tūrisma informācijas centrā Stacijas ielā 5, pie objekta “Mākslas zīmulis”, kas atrodas līdzās Carnikavas novada domes ēkai un viesnīcā "Porto Resort", Lilastē, Medzābakos 2. Tie, kuri apceļos visus mākslas kartē norādītos punktus un izveidos attēlu galeriju sociālajā tīklā facebook ar mirkļbirku #kermakslucarnikava, piedalīsies izlozē, lai saņemtu īpašās viesnīcas “Porto Resort” balvas –50 un 20 eiro dāvanu kartes. Izloze notiks 1. maijā plkst. 18:00 Improvizācijas teātra "Plit" izrādes laikā. Par rezultātiem tiks ziņots arī mājaslapā www.kultura.carnikava.lv un tautas nama facebook kontā.