Drukāt

"Bingo!" pirmizrāde

.

Bingo WEB 23. aprīlī plkst.18:00 tautas namā "Ozolaine" Carnikavas amatierteātris "Nagla" aicina uz šīs sezonas pirmizrādi "Bingo". 
Izrāde veidota pēc populārā amerikāņu dramaturga Džona Patrika lugas “Dīvainā misis Sevidža” motīviem. Luga radīta pagājušā gadsimta 60-tajos gados, tajā autors akcentējis tolaik progresīvi domājošās sabiedrības daļā uzvirmojušo tendenci – atmaskot kapitālistiskajā pasaulē valdošās morāles liekulību. Luga guva plašu ievērību ne tikai ASV un Eiropā, bet arī sociālisma zemēs, jo autora doma – kapitālistiskā sistēma ir satrunējusi. Tas bija pateicīgs materiāls šeit valdošajai ideoloģijai, kura akcentēja domu – cilvēks cilvēkam ir brālis, draugs un biedrs...

Tagad paši esam šajās kapitālistiskajās attiecībās un varam uz šīs lugas materiālu paraudzīties ar redzīgāku skatienu un nelielu veselīgas ironijas piedevu. Kā mums tas izdevies, pavērojiet paši!
Izrādes režisors Zigurds Neimanis.
Piedalās:
Aija Valtere, Ilze Ezermale, Sergejs Čevers, Andris Valters, Juris Kozlovskis, Genovefa Kozlovska, Evita Leimane, Linda Frīdmane, Jānis Kozlovskis, Artūrs Broks, Juris Kozlovskis, Jānis Rubļevskis.
Ieeja bez maksas.