Drukāt

Sieviešu koris "Undīne" honcertēs Horvātijā

.

DSCN4638 okmaza
Carnikavas sieviešu koris “Undīne”, kas pagājušajā sezonā ar krāšņu koncertu nosvinēja savu 35 gadu jubileju, šovasar gatavojas doties uz  Horvātiju, lai piedalītos vasaras festivālā “Trogirriviera”.
 
Šobrīd dziedātājas diriģentes Ineses Grīnbergas vadībā apgūst jaunu un interesantu koncertprogrammu, lai Horvātijā klausītājus iepazīstinātu ar latviešu tautas kultūras mantojuma lielo daudzveidību.
 
Lai festivāla klausītājiem sniegtu plašāku ieskatu Latvijas nemateriālajā kultūras mantojuma krāšņumā, kā arī veicinātu sadarbību starp Latvijas novadu koriem, Carnikavas sieviešu koris “Undīne” uz Horvātiju dosies kopā ar Bērzaunes pagasta vīru kori “Gaiziņš” un Aizkraukles kultūras centra vīru kori “Staburags”.
 
Festivāls “Trogirriviera” Horvātijā norisināsies no šī gada 27.jūnija līdz 02.jūlijam un tā ietvaros paredzēti divi ielu koncerti un sadraudzības vakars, kurā festivāla dalībnieki tiks iepazīstināti ar horvātu tautas kultūras mantojumu.
 
Paldies Valsts Kultūrkapitāla Fondam par piešķirto finansējumu projekta īstenošanai mērķprogrammas: ”LATVIJAS VALSTS MEŽU ATBALSTS KORU un TAUTAS DEJU TRADĪCIJAS ATTĪSTĪBAI” ietvaros.
Paldies Carnikavas novada domei par piešķirto finansējumu Carnikavas sieviešu kora “Undīne” dalībai vasaras festivālā TROGIRRIVIERA.
 
 
Sieviešu kora "Undīne" dziedātājas