Drukāt

Ģimeņu svētkos – kopīgas aktivitātes un izskanējis novadnieku koncerts

.

gimenu-diena-2019-1675Stipras un laimīgas ģimenes ir vērtība, kas stiprina novadu, tāpēc kopš 2010. gada Carnikavā tiek sveiktas ģimenes un to jaunās atvases. Šogad formāts svētkiem ir mainīts un tas kļuvis pieejamāks ne tikai ģimenēm, kas savā saimē sagaidījuši jaundzimušo, bet arī ar lieliem un maziem bērniem.
 
Ģimenēm veltītā diena novadā 15. jūnijā Carnikavas parkā tika svinēta kā visas ģimenes un novadnieku kopā būšanas svētki, kuros varēja darboties, baudīt, dziedāt, skatīties, dejot un gūt pozitīvas sajūtas.
 
Visas dienas garumā svētkos norisinājās līksms un azartisks svētku pasākums ar stafetēm, atrakcijām, un dienas otrajā pusē izskanēja koncerts "Mēs kopā", kurā piedalījās novada pašdarbnieku kolektīvi – deju kolektīvs "Arnika", "Tacis", "Gaujmaliete", bērnu vokālā grupa "Jūras zaķi" un novada populārie mākslinieki – dziedātājs Nauris Puntulis, vijolnieks Raimonds Ozols, mūziķi Aivars un Zane Gudrie, dziedātājs Miks Dukurs, pianiste Marika Šaripo, kā arī meiteņu grupa "Nando", mūziķi Luīze Krasta un Edijs Ostapko.
 
Vakara noslēgumā tika atklāta sezonas pirmā zaļumballe kopā ar grupu "Tequila" un solistu Juri Leimani. Pasākuma organizatori saredz iespēju šādā formātā pasākumu ieviest kā ikgadēju tradīciju, jo pasākuma apmeklētība un iedzīvotāju atsauksmes rāda, ka kopā būšanas svētki ir nepieciešami un kopīgi pavadītais laiks stiprina ģimenes.