Notikumu kalendārs

Sestdiena 18 Novembris 2017
  • Valsts svētku koncerts

    valsts svetki 2017 lapai3

    18. novembrī plkst. 15:00 Carnikavas tautas namā Ozolaine" uz valsts svētku koncertu "Virs galvas mūžīgs piena ceļš" aicina Carnikavas sieviešu koris "Undīne", kamerkoris "Vēja balss" un tautas deju kolektīvi "Arnika" un "Tacis".

    Pasākumā tiks atklāta arī Latvijas valsts simtgadei veltīta akcija "No sirds uz sirdi", kuras laikā būs iespēja nosūtīt atklātnes tautiešiem ārzemēs.

    Atklātnes ir tapušas 2016. gadā izstāžu cikla "Latvijas matērija" papīra izstādes atklāšanas laikā, kur viesojās papīrmākslas darbnīca "Viktora vēstules". Kopā ar darbnīcas meistarēm ikvienam bija iespēja izveidot savu atklātni – veltījumu Carnikavas novadam. Pēc tam izstādes laikā un sociālajos tīklos norisinājās balsošana par sev tīkamākajām atklātnēm un piecas atklātnes, kas ieguva vislielāko balstu skaitu, šobrīd tiks izdotas kā pastkartes. Pastkartes būs iespēja sūtīt sev zināmajiem tautiešiem, kas devušies ārpus Latvijas un aicināt kopīgi svinēt Latvijas valsts simtgadi 2018. gadā Carnikavā.

    Visus pastkartīšu autorus aicinām saņemt sevis veidotās atklātnes koncerta laikā vai pēc pasākuma tautas namā "Ozolaine".

    Gaišus svētkus!