Notikumu kalendārs

Sestdiena 23 Aprīlis 2016
  • LIELĀ TALKA

     23.aprīlī 09:00-14:00 Lielā Talka kopā ar improvizācijas teātri PLIT kempingā “Gauja”


    Talkas laikā plānots atbrīvot kempinga telpas no vecajām mēbelēm u.c. sadzīves lietām. Iespējama saskarsme ar putekļiem, tāpēc aicinām ņemt līdzi respiratorus un maiņas drēbes.
    Plašāka informācija pie Lielās Talkas koordinatores Gunitas Dzenes (t.20232044, e-pasts: )

    23. aprīlī no plkst. 10:00 Lielā Talka Dzejnieku skvēriņā!

    Carnikavas novada domes Izglītības un kultūras nodaļa un tautas nams "Ozolaine" aicina talkot Dzejnieku skvēriņā (O.Vācieša un L.Azarovas ielu krustojumā) Carnikavā.
    Dzejnieku skvēriņa zaļo zonu plānots attīrīt no lapām, lai nākotnē tur varētu veidot skaistu pastaigu un atpūtas vietu ar soliņiem, O.Vācieša un L.Azarovas dzejas rindām u.c. vides objektiem.

    Lūgums līdzi ņemt savus darba rīkus. Cimdi, maisi un talkas cienasts būs sarūpēts!
    Piesakieties iepriekš: 29541105 vai 29443425, Agnija

    BINGO Nagla 2016
     
    18:00” Teātra studija “Nagla” aicina visus talkotājus uz izrādi “Bingo” tautas namā “Ozolaine”
    Šajā sezonā t/n “Ozolaine” amatierteātris “NAGLA” piedāvā jaunu izrādi “BINGO”, kas veidota pēc populārā amerikāņu dramaturga Džona Patrika lugas “Dīvainā misis Sevidža” motīviem. Luga radīta pagājušā gadsimta 60-tajos gados, tajā autors akcentējis tolaik progresīvi domājošās sabiedrības daļā uzvirmojušo tendenci – atmaskot kapitālistiskajā pasaulē valdošās morāles liekulību. Luga guva plašu ievērību ne tikai ASV un Eiropā, bet arī sociālisma zemēs, jo autora doma – kapitālistiskā sistēma ir satrunējusi. Tas bija pateicīgs materiāls šeit valdošajai ideoloģijai, kura akcentēja domu – cilvēks cilvēkam ir brālis, draugs un biedrs...
    Tagad paši esam šajās kapitālistiskajās attiecībās un varam uz šīs lugas materiālu paraudzīties ar redzīgāku skatienu un nelielu veselīgas ironijas piedevu. Kā mums tas izdevies, pavērojiet paši!

    Izrādes režisors Zigurds Neimanis.